Jarick Bruinsma, zakelijk leider

Sinds maart 2020 ben ik de nieuwe zakelijk leider van het LBE en daarmee opvolger van Titia Siekmans. Het is onder andere mijn taak om zakelijke afspraken te maken met musici, solisten en concertlocaties.

In 2019 behaalde ik mijn bachelor klassiek slagwerk aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen en ik ben als paukenist en slagwerker actief in verschillende orkesten en ensembles.

Naast musiceren vervul ik ook andere rollen binnen verschillende culturele organisaties. Zo programmeer ik de muzikale omlijsting van het kunstevenement Kunst aan de Vaart, ben ik werkzaam in de productie van het Nationaal Jeugdorkest en werk ik bij Luc Kossen, stagemanagment en slagwerktechniek.

In Hoogeveen vond ik mijn eerste culturele baantje als gastheer in theater de Tamboer en leerde ik -tot genoegen van vrienden en familie- koken in Gasterij de Schildhoeve.

Terug naar “Wie zijn wij?”