Sinds de oprichting heeft het LBE een naam als begeleidingsorkest van topkwaliteit voor een divers barokrepertoire. De musici die in het LBE spelen, zijn gerenommeerde professionals met staat van dienst in de uitvoeringspraktijk van oude muziek.


Instrumenten

Het Luthers Bach Ensemble speelt uitsluitend op oude instrumenten. Het standaard instrumentarium kan worden uitgebreid met meer specialistische instrumenten, zoals de hobo da caccia en de violoncello piccolo. Daardoor kan het LBE altijd een orkestbegeleiding op maat leveren. Van een enkele continuo groep tot een volledig barokorkest. Wij kunnen u bijstaan u bij in het realiseren van een uitvoering van uw project, dit volgens de hoogst haalbare standaard.


Aanbieding

Voor een uitkoop krijgt u twee repetities (inclusief generale repetitie) en een concert.
Daarbij zijn inbegrepen: instrumenthuur (kistorgel, etc.), verzorging van loonadministratie qua instrumentalisten, alle transport- en reiskosten, en gebruik van onze bibliotheek. Wij maken voor u een geheel vrijblijvende. Als we uiteindelijk tot overeenkomst komen, wordt de uitkoopsom een vaststaande all-in prijs, die garandeert dat er voor het koor geen extra kosten meer zijn.


Extra diensten: CD / DVD

Een koorconcert is een feest. Sommige concerten verdienen het om te worden vereeuwigd op een CD of DVD. Het LBE werkt samen met opnametechnici en kan daarom de opname van uw uitvoering voor u organiseren.